Hoe werkt het boekingssysteem ?

Stap 1. Registreer
Registreren is vrijblijvend. Als u geregistreerd bent, ziet u direkt de aktuele beschikbaarheid.

Stap 2. Zorg voor voldoende tegoed via 
iDEAL 
U kunt lessen boeken als u een positief saldo heeft.
Een saldo creeert u door met iDEAL een storting te doen in uw account. 
Een storting doet u door in tabblad Financieën bij Stortingen op "Extra storting" te klikken.

Stap 3. Boek de lessen
Klik op een beschikbare les in de kalender.


Zelf online boeken
Alle lessen kunt u zelf boeken via ons centrale boekingsysteem. Dit kan tot enkele uren van tevoren, waardoor u erg flexibel bent in het afstemmen van de zwemlessen op uw eigen agenda. Het kan wel zijn dat bepaalde tijdstippen vol raken. We adviseren om die reden om vroegtijdig te boeken. Er kan immers tot 24 uur voor aanvang van de les gratis geannuleerd worden.

Voorkeurspositie bij het boeken voor bestaande klanten
Als klant heeft u altijd voorrang bij het boeken van de lessen. Door de lessen online aan te bieden zou de beschikbaarheid van lesssen in gevaar kunnen komen voor de al zwemmende kinderen. De lessen voor uw kind(eren) worden automatisch voor u gereserveerd. Eenmaal gerseserveerde lessen kunt u in uw account naar gelang uw wensen zelf annuleren of verplaatsen.

Annuleren van geboekte lessen
Eenmaal geboekte lessen kunt u zelf annuleren. Indien u een geboekte les annuleert komt het lesgeld automatisch terug in uw account. Bij het Premium concept kunt u zelfs tot 24 uur voor aanvang van de les kostenloos annuleren. Binnen 24 uur voor aanvang van de les geldt een 50% inhouding van het lesgeld. Indien u niet annuleert en ook de les feitelijk niet benut kunt u geen aanspraak meer maken op de les of het lesgeld.

Wijzigen van geboekte lessen
Eenmaal gereserveerde plekken kunnen ten alle tijden worden gewijzigd. U dient dan de gereserveerde les te annuleren en een andere les te boeken. Indien u op dezelfde lesdag uw tijd wisselt wordt de boete achteraf geannuleerd.
 
Vakanties en feestdagen
Indien er zwemlessen aangeboden worden kunt u dit in het reserveringssysteem zien. Op alle data die niet zijn aangeboden en niet on-line geboekt kunnen worden vindt er geen zwemles plaats. Dit kan per zwemlocatie verschillen.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden van Zwemacademie vindt u hier.
Tel: 
06 -15 16 16 15 
e-mail:
info@zwemacademie.nl

 Overtuigd van ons concept? Registreer hier